Φεστιβάλ του Χριστού και της Ανθρωπότητας 2022 – Διαλογισμός στην Πανσέληνο των Διδύμων

Φεστιβάλ του Χριστού και της Ανθρωπότητας 2022 – Διαλογισμός στην Πανσέληνο των Διδύμων

Online Ομαδικός Διαλογισμός για το Φεστιβάλ του Χριστού και της Ανθρωπότητας (στην Πανσέληνο των Διδύμων) τη Δευτέρα, 13/06/22 20:30-21:20.

Καθώς προετοιμάζετε τις καρδιές σας, θυμηθείτε ότι […] η Πανσέληνος του Ιουνίου είναι η ευκαιρία για τους άνδρες και τις γυναίκες καλής θέλησης –βοηθούμενοι απ’ τον νέο όμιλο υπηρετών του κόσμου– να αφυπνίσουν τους ανθρώπους παντού για να κάνουν μια μεγάλη έκκληση και μ’ αυτήν την έκκληση να επιτρέψουν στον Χριστό να επικαλεσθεί γι’ αυτούς την αναγκαία βοήθεια.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Διαλογισμός – Υπηρεσία – Διάχυση του Φωτός και της Αγάπης

Το Φεστιβάλ του Ιουνίου είναι το Φεστιβάλ του Χριστού και της Ανθρωπότητας – η πνευματική εορτή αφιερωμένη στις ορθές ανθρώπινες σχέσεις. Η Πανσέληνος των Διδύμων αποτελεί επίσης την Παγκόσμια Ημέρα Επίκλησης – μία ημέρα προσευχής, επίκλησης, διαλογισμού και υπηρεσίας. Αυτήν την ημέρα ο Νέος Όμιλος Εξυπηρετητών του Κόσμου και όλοι οι άνθρωποι Καλής Θέλησης παντού στον κόσμο ενώνονται για να εργαστούν μέσω της επίκλησης και του διαλογισμού προετοιμάζοντας τις συνειδήσεις των ανθρώπων για την Επανεμφάνιση του Χριστού και την εγκαθίδρυση της Νέας Εποχής.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνους, τις Τρεις Μεγάλες Πνευματικές Εορτές, το Φεστιβάλ του Χριστού και της Ανθρωπότητας καθώς και την Παγκόσμια Ημέρα Επίκλησης είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα και τα σχετικά άρθρα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul – Οι Τρεις Μεγάλες Πνευματικές Εορτές

Το Φεστιβάλ του Χριστού και της Ανθρωπότητας – Εορτή Μέγιστης Πνευματικής Σημασίας

Η Μεγάλη Επίκληση

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”