Η Εορτή του Wesak – Διαλογισμός στην Πανσέληνο του Βούδδα

Η Εορτή του Wesak – Διαλογισμός στην Πανσέληνο του Βούδδα

Κανένα τίμημα δεν είναι υπερβολικά μεγάλο να καταβληθεί για να χρησιμοποιηθεί από την Ιεραρχία τη στιγμή της Πανσελήνου του Μαΐου, του Φεστιβάλ του Βεσάκ’ κανένα τίμημα δεν είναι αρκετά υψηλό για να αποκτήσεις την πνευματική φώτιση που μπορεί να γίνει εφικτή ιδιαίτερα αυτή την περίοδο.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Ο ήχος της ψυχής σας προσκαλεί στον online Διαλογισμό για τον Εορτασμό του Wesak – την Πανσέληνο του Βούδδα την Κυριακή, 25/04/21 20:00-20:50. (Ακριβής Ώρα Πανσελήνου: 27/04/21  06:31)

Το Φεστιβάλ του Wesak αποτελεί την κορύφωση του Πνευματικού Έτους, την μεγαλύτερη Πνευματική Εορτή στην Πανσέληνο του Ταύρου. Είναι ημέρα μέγιστης πνευματικής ευκαιρίας και αποδέσμευσης πνευματικής ενέργειας τέτοιας δυναμικότητας η οποία -μαζί με την συνειδητή προσπάθεια των ανθρώπων- μπορεί να αλλάξει τις παγκόσμιες συνθήκες εγκαινιάζοντας μία Νέα Εποχή ειρήνης, αδελφότητας και ενότητας.

Αυτήν την ημέρα εξαιρετικής ευκαιρίας για πνευματική ανάπτυξη και φώτιση ο Νέος Όμιλος Εξυπηρετητών του Κόσμου και όλοι οι άνθρωποι Καλής Θέλησης παντού στη Γη ενώνονται με πνεύμα αγάπης και αδελφοσύνης και εργάζονται στα νοητικά πεδία μέσω του διαλογισμού και της ομαδικής επίκλησης προσφέροντας υπηρεσία στην ανθρωπότητα και συμβάλλοντας στο ομαδικό έργο για την εξέλιξη της ανθρωπότητας και του πλανήτη.

Περισσότερες πληροφορίες για τη μεγάλη Πνευματική Εορτή του Wesak είναι διαθέσιμες στο blog:

Πνευματικές Εορτές

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”