Ομάδα Θεραπευτικής με τη Θεραπευτική Δύναμη του Ήχου

Ομάδα Θεραπευτικής με τη Θεραπευτική Δύναμη του Ήχου

Ο ήχος της ψυχής σας καλωσορίζει στη νέα ομάδα θεραπευτικής που ξεκινάει την Τετάρτη, 03/10/18 στις 19:00 και θα συναντάται κάθε Τετάρτη 19:00-21:00 από 03/10/18 έως 17/07/19.

Στην Ομάδα Θεραπευτικής -την ομαδική ηχοθεραπεία- μπορούμε να αφεθούμε, να νοιώσουμε εμπιστοσύνη και να θεραπευτούμε βαθιά.

Καθώς οι θεραπευτικές δονήσεις των ήχων από τις ηχογαβάθες και τα gong μας “αγκαλιάζουν”, μας βοηθούν να αποφορτιστούμε από το άγχος, τη συσσωρευμένη ένταση, όλα τα αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις,  και ν’ αφεθούμε στο προσωπικό ταξίδι της αυτοθεραπείας μας.

Οι ήχοι μας βοηθούν να κάνουμε επαφή με την εσωτερική μας καθοδήγηση, τη δύναμη μέσα μας, την πηγή των άπειρων δυνατοτήτων έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουμε τα απαραίτητα βήματα που καλούμαστε να κάνουμε για να ξεπεράσουμε τις προσωπικές μας προκλήσεις προκειμένου να ζήσουμε αληθινά και ευτυχισμένα.

Στην Ομάδα Θεραπευτικής μπορούμε να αισθανθούμε ασφάλεια και εμπιστοσύνη μέσα στο θεραπευτικό πλαίσιο’ να νοιώσουμε ενωμένοι με την ομάδα η οποία λειτουργεί υποστηρικτικά καθώς μοιραζόμαστε τους ήχους και την εμπειρία μας –εφ’ όσον το επιθυμούμε- από το θεραπευτικό ταξίδι.

Η θεραπεία με τους ήχους ξεκουράζει, αναζωογονεί, ενδυναμώνει την αυτοεκτίμηση, μας βοηθάει να λειτουργήσουμε και από το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου -που σχετίζεται με τη διαίσθηση και τη φαντασία, αναπτύσσει τη δημιουργικότητα, διευρύνει τη συνείδηση και μας βοηθάει να κάνουμε επαφή με την κρυμμένη δύναμη μέσα μας.

Δηλώσεις Συμμετοχής / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr