Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας - Απελευθέρωση από τον Φόβο

Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας: “Απελευθέρωση από τον Φόβο”

Ο ήχος της ψυχής διοργανώνει Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας με θέμα: “Απελευθέρωση από τον Φόβο” την Κυριακή, 21/10/18 10:00-16:00.

Ο φόβος προέρχεται από την έλλειψη συνειδητότητάς σου. Έτσι, ο μόνος τρόπος για να τον ξεφορτωθείς, ο μόνος τρόπος για να γνωρίσεις ότι είναι κάτι ανυπόστατο, κάτι ανύπαρκτο, είναι να γίνεις συνειδητός.

Osho

Ο φόβος είναι προϊόν άγνοιας’ είναι ενστικτώδης’ είναι προϊόν εσφαλμένης σκέψης καθώς ο άνθρωπος με τη δύναμη του νου και τις σκεπτομορφές, μπορεί να επιδεινώσει τρομακτικά τη δύναμη του φόβου.

Ο νους του ανθρώπου είναι φορτωμένος με σκέψεις, σκέψεις φόβου, σκέψεις περιοριστικές, σκέψεις καταστροφολογικές… έτσι εγκλωβίζεται η ενέργεια – όλη η δημιουργική ενέργεια μέσα στη σκιά του φόβου…

Όταν ο νους είναι άδειος’ ήσυχος’ σιωπηλός’ διαλογιστικός’ όταν ο άνθρωπος είναι συνειδητός, τότε η πολύτιμη ενέργεια που πηγάζει μέσα από το είναι απελευθερώνεται και μπορεί να γίνει ποίηση, χαρά και ευδαιμονία.

Ο διαλογιστικός άνθρωπος στέκει ελεύθερος από κάθε φόβο’ έχει απολυτρωθεί από τον φόβο του θανάτου. Γνωρίζει ότι ο φόβος είναι ανύπαρκτος καθώς γίνεται ένα με την αθάνατη ψυχή και την αληθινή του υπόσταση’ γίνεται ένα με τον Θεό’ ένα με το Όλον. Μέσα στη σιωπή, στέκει άφοβος στο κέντρο του γνωρίζοντας ότι τα πάντα είναι Θεϊκή Αγάπη.

Μέσα από τα Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας του ήχου της ψυχής μπορούμε να προχωρήσουμε στην πορεία της προσωπικής μας εξέλιξης και διεύρυνσης της συνείδησης.

Στο Σεμινάριο για τον φόβο, μέσα από την αλήθεια της Εσωτερικής Διδασκαλίας και την πνευματική αφύπνιση, μπορούμε να προχωρήσουμε στη βαθύτερη κατανόηση του φόβου ώστε να τον μετουσιώσουμε και να τον ξεπεράσουμε. Μπορούμε να αντιληφθούμε τον τρόπο που καλούμαστε να εργαζόμαστε για να έρθουμε σε επαφή με το θεϊκό μας κομμάτι που είναι αγάπη’ και όπου υπάρχει αγάπη δεν υπάρχει φόβος.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει διαλογισμό με τους διαλογιστικούς ήχους και ομαδική ηχοθεραπεία με τις θεραπευτικές ηχογαβάθες και τα gong. Οι όμορφοι, διαλογιστικοί ήχοι μας προσφέρουν βαθιά χαλάρωση, γαλήνη, αναζωογόνηση και θεραπεία.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας

Δηλώσεις Συμμετοχής / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr