Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο των Ιχθύων

Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο των Ιχθύων

Online Ομαδικός Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο των Ιχθύων την Τετάρτη, 16/03/22 20:30-21:20.

Στους Ιχθείς έχουμε τη συγχώνευση ή το σμίξιμο ψυχής και μορφής όσον αφορά τον άνθρωπο, η οποία προκαλεί την εκδήλωση του Ενσαρκωμένου Χριστού, της τελειοποιημένης ατομικής ψυχής, της ολοκληρωμένης εκδήλωσης του μικρόκοσμου. Έτσι το μεγαλύτερο και το μικρότερο πολικό αντίθετο –το ανθρώπινο ον και ο Θεός, ο μικρόκοσμος και ο Μακρόκοσμος– οδηγούνται στην προκαθορισμένη τους έκφραση και εκδήλωση.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Διαλογισμός – Υπηρεσία – Διάχυση του Φωτός και της Αγάπης

Στην απαρχή της Νέας Εποχής, το έργο των ομαδικών διαλογισμών στις πανσελήνους προσφέρεται ως παγκόσμια υπηρεσία για την εγκαθίδρυση της αγάπης, της ενότητας, της ειρήνης και των ορθών ανθρώπινων σχέσεων – για την εγκαθίδρυση του θεϊκού Σχεδίου πάνω στη Γη.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνους είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”