Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας - Ποια είναι η Αληθινή Αγάπη

Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας: “Ποια είναι η Αληθινή Αγάπη”

Ο ήχος της ψυχής διοργανώνει Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας με θέμα: “Ποια είναι η Αληθινή Αγάπη” την Κυριακή, 04/10/20 10:00-16:00.

Η Αγάπη είναι Αγάπη και δεν μπορεί να οριστεί ή να περιγραφεί από το μυαλό ως αποκλειστική ή καθολική. Η Αγάπη είναι η ίδια η Αιωνιότητα: είναι το Αληθινό, το Υπέρτατο, το Απεριόριστο.

Jiddu Krishnamurti

Αγάπη: Μία λέξη τόσο εύκολα χρησιμοποιημένη… τόσο αλλοιωμένη… τη χρησιμοποιεί ο άνθρωπος απερίσκεπτα χωρίς να είναι συνειδητός για το πραγματικό νόημα και το μεγαλείο της.

Η αγάπη δεν είναι αίσθημα, συγκίνηση ή επιθυμία. Η αληθινή αγάπη δεν περιέχει ιδιοτέλεια, κτητικότητα, ζήλια, εξάρτηση, φόβο… δεν είναι μία συναλλαγή ούτε η δύναμη να εξουσιάζει -η αγάπη δεν υπακούει. Η πραγματική αγάπη πάντα απελευθερώνει.

Ο δρόμος για να φτάσει ο άνθρωπος την τέλεια αγάπη είναι ο διαλογισμός και η υπηρεσία’ είναι όταν έχει πάει βαθιά μέσα στον πυρήνα της ύπαρξής του μέσα στη σιωπή και έχει γίνει ένα με τον Θεό.  

Αληθινή αγάπη σημαίνει να είσαι ο ίδιος αγάπη.

Όταν είσαι αγάπη’ όταν όλη σου η ύπαρξη είναι αγάπη’ όταν ακτινοβολείς όλο και περισσότερο αγάπη που πηγάζει βαθιά μέσα από το κέντρο της καρδιάς’ όταν αυτή η καθαρή ενέργεια αναβλύζει και απλώνεται παντού προς όλους και τα πάντα χωρίς αντάλλαγμα, χωρίς κάτι να περιμένεις’ τότε ανθίζει μέσα σου η αγάπη σαν λουλούδι’ τότε γνωρίζεις εκείνο που είναι απέραντα αληθινό’ εκείνο που είναι η αγάπη’ τότε αγγίζεις τη  θεϊκότητα και ανακαλύπτεις ότι για σένα ο κόσμος έχει μεταμορφωθεί.

Μέσα από τα Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας του ήχου της ψυχής προχωρούμε συνειδητά στην πορεία της προσωπικής μας αφύπνισης και εξέλιξης.

Στο Σεμινάριο για την Αγάπη, μέσα από την αλήθεια της Εσωτερικής Διδασκαλίας, ερχόμαστε σε επαφή με την πραγματική έννοια της αγάπης. Μέσα από τη γνώση και την πνευματική αφύπνιση μπορούμε να γίνουμε πιο συνειδητοί, να εργαστούμε για να καλυτερέψουμε τη ζωή μας και να μετουσιώσουμε την ποιότητα των σχέσεών μας στον κραδασμό της αληθινής αγάπης.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει διαλογισμό με τους διαλογιστικούς ήχους και ομαδική ηχοθεραπεία με τις θεραπευτικές ηχογαβάθες και τα gong. Οι όμορφοι, διαλογιστικοί ήχοι μας προσφέρουν βαθιά χαλάρωση, γαλήνη, αναζωογόνηση και θεραπεία.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας

Δηλώσεις Συμμετοχής / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr