Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας - Η Αληθινή Δημιουργικότητα

Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας: “Η Αληθινή Δημιουργικότητα”

Ο ήχος της ψυχής διοργανώνει Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας με θέμα: “H Αληθινή Δημιουργικότητα” την Κυριακή, 26/01/20 10:00-16:00.

Ο δημιουργός δε μπορεί να ακολουθήσει την πεπατημένη, το μονοπάτι πάνω στο οποίο περπατούν οι πάντες. Πρέπει να αναζητήσει και να ανακαλύψει τον δικό του δρόμο.

Osho

Υπάρχει μέσα στον καθένα μας ένας ποταμός ενέργειας’ ένα ρεύμα ενέργειας που ζητά τη δημιουργική έκφρασή του’ που καλείται να διοχετευθεί και να δοθεί.

Ο άνθρωπος εσφαλμένα νομίζει ότι όταν δουλεύει, όταν είναι απασχολημένος, όταν καταπιάνεται με δραστηριότητες – όταν είναι δραστήριος τότε είναι και δημιουργικός.

Όμως η αληθινή δημιουργικότητα έχει μία άλλη ποιότητα καθώς έρχεται βαθιά μέσα από το είναι μας.

Για να είναι κανείς δημιουργικός πρέπει να έχει αποτινάξει όλες τις εξωτερικές φωνές και όλους τους προγραμματισμούς. Πρέπει να έχει ανακαλύψει τη δική του εσωτερική φωνή και τον δικό του δρόμο.

Όταν ο άνθρωπος είναι σε συνειδητή επαφή με την ψυχή -με αυτό το δυναμικό ρεύμα ενέργειας, τότε είναι πραγματικά δημιουργικός’ όταν είναι διαλογιστικός και ενορατικός’ όταν φέρνει κάτι από το “πέρα” μία άλλη ποιότητα και την υλοποιεί στη γη’ όταν πάλλεται  σε απόλυτη αρμονία με το Όλον, τότε η δημιουργικότητα “συμβαίνει” και μαζί της έρχεται η πραγματική χαρά και η έκσταση.

Μέσα από τα Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας του ήχου της ψυχής προχωρούμε συνειδητά στην πορεία της προσωπικής μας αφύπνισης και εξέλιξης.

Στο Σεμινάριο για την Αληθινή Δημιουργικότητα, ερχόμαστε σε επαφή με την αλήθεια της Εσωτερικής Διδασκαλίας και καθώς αφυπνιζόμαστε, αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε την αληθινή έννοια της δημιουργικότητας και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εργαστούμε ώστε να έχουμε μια ζωή βαθιά δημιουργική, αληθινή και ευτυχισμένη.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει διαλογισμό με τους διαλογιστικούς ήχους και ομαδική ηχοθεραπεία με τις θεραπευτικές ηχογαβάθες και τα gong. Οι όμορφοι, διαλογιστικοί ήχοι μας προσφέρουν βαθιά χαλάρωση, γαλήνη, αναζωογόνηση και θεραπεία.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας

Δηλώσεις Συμμετοχής / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr