Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας: “Η Μεγάλη Επίκληση – Η Σημασία και η Σπουδαιότητά της”

Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας: “Η Μεγάλη Επίκληση – Η Σημασία και η Σπουδαιότητά της”

Ο ήχος της ψυχής διοργανώνει Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας με θέμα: “Η Μεγάλη Επίκληση – Η Σημασία και η Σπουδαιότητά της” το Σάββατο & την Κυριακή 29 & 30/06/24 10:00-18:00.

Η Μεγάλη Επίκληση, αν χρησιμοποιηθεί σωστά απ’ τις πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που επιχείρησαν ήδη να τη χρησιμοποιήσουν, θα μπορούσε να αναπροσανατολίσει τη συνείδηση της ανθρωπότητας, να σταθεροποιήσει τους ανθρώπους σε πνευματική ύπαρξη, να διαρρήξει και να αναδομήσει την πλανητική σκεπτομορφή που δημιούργησαν οι άνθρωποι στο παρελθόν και η οποία είχε (και έχει) τόσο καταστροφικά και κατακλυσμικά αποτελέσματα και να ανοίξει τη θύρα στη Νέα Εποχή, εισάγοντας έτσι τον νέο και καλύτερο πολιτισμό.

Θιβετανός Διδάσκαλος

Ένα Mantram για τη Νέα Εποχή – Μια Παγκόσμια Προσευχή

Η Μεγάλη Επίκληση είναι το ισχυρότερο mantram, μία από τις αρχαιότερες προσευχές η χρήση της οποίας επιτρεπόταν μόνο από τα πιο εξυψωμένα πνευματικά Όντα. Το 1945 δόθηκε από την Πνευματική Ιεραρχία στην ανθρωπότητα για να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο δύναμης ώστε να μπορέσει να υλοποιηθεί το Σχέδιο του Θεού επάνω στη Γη.

Μέρος του έργου όλων των εσωτερικών σχολών και όλων των αληθινών μαθητών  είναι να διδαχθούν οι άνθρωποι –σε μεγάλη κλίμακα– να χρησιμοποιούν τη Μεγάλη Επίκληση, έτσι ώστε να γίνει η νέα παγκόσμια προσευχή εστιάζοντας το επικλητικό αίτημα της ανθρωπότητας. Η ομορφιά και η δύναμη αυτής της επίκλησης είναι τόσο μεγάλη ώστε η εκφώνησή της μέσα από το ενωμένο επικλητικό πνεύμα όλων των ανθρώπων μπορεί να βοηθήσει να πραγματοποιηθεί η επανεμφάνιση του Χριστού και να εγκαθιδρυθεί η Νέα Πνευματική Εποχή – μια εποχή αγάπης και φωτός.

Σήμερα η Μεγάλη Επίκληση έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 80 γλώσσες και διαλέκτους και δεν υπάρχει μέρος στον κόσμο που να μη χρησιμοποιείται.

Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους Καλής Θέλησης’ σε όλους τους πνευματικά προσανατολισμένους ανθρώπους’ σε όσους επιθυμούν να συμβάλλουν στο ομαδικό έργο για να επέλθει ένας νέος πολιτισμός και να προβάλλει ένας κόσμος ενότητας και ειρήνης.

Οι Λέξεις Δύναμης, τα αρχαία mantram όπως η Μεγάλη Επίκληση γίνονται δυναμικές και αποτελεσματικές μόνον όταν εκφωνούνται με τη δύναμη της ψυχής καθώς και με τη δύναμη ενός ελεγχόμενου νου που εστιάζεται στην πρόθεση και το νόημά τους. Το σεμινάριο είναι μια μελέτη της Μεγάλης Επίκλησης όπου εμβαθύνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το νόημα, τη σημασία και τη σπουδαιότητα αυτού του πανίσχυρου mantram και κατ’ επέκταση να γίνουμε περισσότερο αποτελεσματικοί στην προσπάθεια της υπηρεσίας μας.

Μέσα από τα Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας του ήχου της ψυχής προχωρούμε συνειδητά στην πορεία της προσωπικής μας αφύπνισης, εξέλιξης και διεύρυνσης της συνείδησης’ γινόμαστε οι πνευματικοί αναζητητές, οι ερευνητές της αλήθειας και συνειδητοποιούμε την ευθύνη μας ως εργάτες αναδόμησης του κόσμου μέσω της αληθινής υπηρεσίας.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει διαλογισμό με τους διαλογιστικούς ήχους καθώς και ομαδική ηχοθεραπεία με θεραπευτικές θιβετανικές ηχογαβάθες και gong. Οι όμορφοι, θεραπευτικοί ήχοι μας βοηθούν να χαλαρώσουμε βαθιά και να αναζωογονηθούμε’ μας προσφέρουν ηρεμία, γαλήνη, εξισορρόπηση και θεραπεία.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας

Δηλώσεις Συμμετοχής / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Διαλογισμοί, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!