Διαλογισμός για το 1ο Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Καρκίνου 2024

Διαλογισμός για το 1ο Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Καρκίνου 2024

Online Ομαδικός Διαλογισμός για το 1ο Φεστιβάλ του Καρκίνου την Παρασκευή 21/06/24 20:30-21:20.

[Το ζώδιο του Καρκίνου] σχετίζεται με την υλική φύση και με τη μητέρα των μορφών, όπως η άλλη πύλη, ο Aιγόκερως, σχετίζεται με το πνεύμα, τον πατέρα όλων όσων ΕΙΝΑΙ. Σ’ αυτό το ζώδιο κρύβεται το όλο πρόβλημα του Νόμου της Επαναγέννησης. Η επανενσάρκωση εξυπακούεται στο εκδηλωμένο σύμπαν και είναι ένα βασικό και θεμελιώδες θέμα που υπόκειται του συστημικού παλμού.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Διαλογισμός – Υπηρεσία – Διάχυση του Φωτός και της Αγάπης

Στο έργο των Πανσελήνων ο Νέος Όμιλος των Παγκόσμιων Εξυπηρετητών και όλοι οι άνθρωποι Καλής Θέλησης εργάζονται ενωμένοι μέσω του διαλογισμού και της ομαδικής επίκλησης προσφέροντας υπηρεσία στην ανθρωπότητα για να εγκαθιδρυθούν ορθές ανθρώπινες σχέσεις και να επέλθει η Νέα Πνευματική Εποχή’ μια εποχή αγάπης, ειρήνης και ενότητας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνους είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”