Ομάδα Διαλογισμού και Εσωτερικής Διδασκαλίας

Ομάδα Διαλογισμού και Εσωτερικής Διδασκαλίας

Ο ήχος της ψυχής σας καλωσορίζει στη νέα ομάδα διαλογισμού και εσωτερικής διδασκαλίας που ξεκινάει την Τρίτη, 02/10/18 στις 19:00 και θα συναντάται κάθε Τρίτη 19:00-21:00 από 02/10/18 έως 16/07/19.

Ο διαλογισμός μας συνδέει με την ουσία της ύπαρξης μας. Είναι η γέφυρα ανάμεσα στην ύλη και στο πνεύμα, ανάμεσα στο παροδικό και το αιώνιο, είναι ο τρόπος να έρθουμε σ’ επαφή με την ίδια μας τη φύση, με τον Θεό μέσα μας. Είναι ο δρόμος της αυτογνωσίας, ο δρόμος προς το Φως και την Αλήθεια.

Ο αληθινός διαλογισμός είναι εξαιρετικά σημαντικός’ είναι βαθιά θεραπεία. Ο σωστός διαλογισμός είναι μια αργή, μεθοδική μυστικιστική διαδικασία που διεξάγεται σιωπηλά μέσω του νου του ανθρώπου και οδηγεί στη γνώση της ψυχής και τη φώτιση. Μέσω της ρυθμικής επανάληψης και της συνέπειας διευρύνει συνεχώς τη συνειδητότητά μας και μας βοηθά να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο στην ατραπό της μαθητείας.

Η ομάδα θα εργάζεται εμβαθύνοντας σταδιακά στον αποκρυφιστικό διαλογισμό –βασισμένο στην εσωτερική διδασκαλία του Θιβετανού Διδασκάλου Djwal Khul– μαζί με τις θεραπευτικές δονήσεις και τους ήχους από θιβετανικές ηχογαβάθες και gong. Σκοπός αυτής της Ομάδας Διαλογισμού και Εσωτερικής Διδασκαλίας είναι να εισάγει και να μυήσει τους συμμετέχοντες στον αποκρυφιστικό-δημιουργικό διαλογισμό.

Καθώς διαλογιζόμαστε τακτικά -μέσω αυτής της επαναλαμβανόμενης διαδικασίας- δυναμώνουμε ολοένα και περισσότερο τη σύνδεσή μας με τον Ανώτερο Εαυτό, την ψυχή. Η εσωτερική μας φωνή -που ακούγεται αμυδρά- γίνεται ολοένα και πιο δυνατή και μας καθοδηγεί ώστε να αναγνωρίσουμε τον δημιουργικό μας σκοπό και να ζήσουμε αληθινά και ευτυχισμένα.

Σκοπός, επίσης, της Ομάδας Διαλογισμού είναι να επιφέρει την ενοποίηση και την ενότητα ανάμεσα στους συμμετέχοντες οι οποίοι εργάζονται από κοινού για τον ίδιο ύψιστο σκοπό, την υπηρεσία στην ανθρωπότητα.

Ο διαλογισμός συνοδεύεται από ήχους από τις ειδικές θεραπευτικές ηχογαβάθες και gong. Οι θεραπευτικοί αυτοί ήχοι μας βοηθούν να εισέλθουμε σε μια βαθιά διαλογιστική κατάσταση, μας ηρεμούν και μας θεραπεύουν, μας επιτρέπουν να νοιώσουμε εμπιστοσύνη και ασφάλεια ώστε να αφεθούμε σ’ αυτό το δημιουργικό μας έργο.

Δηλώσεις Συμμετοχής / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr