Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Υδροχόου

Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Υδροχόου

Online Ομαδικός Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο του Υδροχόου την Τρίτη, 15/02/22 20:30-21:20.

Ο Υδροχόος είναι κατεξοχήν ένα ζώδιο συνεχούς κίνησης, μεταβαλλόμενης δραστηριότητας και επαναλαμβανόμενων μεταβολών και το σύμβολο του ζωδίου εκφράζει αυτήν την κατάσταση δραστηριότητας. Είναι συνεπώς ένα ζώδιο στο οποίο η σημασία των κύκλων κυριαρχείται και κατανοείται απ’ τον μυημένο.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Διαλογισμός – Υπηρεσία – Διάχυση του Φωτός και της Αγάπης

Ο βασικός τόνος του Υδροχόου είναι η υπηρεσία. Στην Υδροχοϊκή εποχή που διανύουμε το έργο των Ομαδικών Διαλογισμών στις Πανσελήνους προσφέρεται στην παγκόσμια υπηρεσία για την εγκαθίδρυση του θεϊκού Σχεδίου στη Γη.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνους είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”