Φεστιβάλ του Wesak 2024 – Διαλογισμός στην Πανσέληνο του Βούδδα

Φεστιβάλ του Wesak 2024 – Διαλογισμός στην Πανσέληνο του Βούδδα

Online Ομαδικός Διαλογισμός για το Φεστιβάλ του Wesak – του Βούδδα (στην Πανσέληνο του Ταύρου) την Τρίτη 23/04/24 20:30-21:20.

Μια φoρά τoν χρόνo, στο Φεστιβάλ τoυ Βεσάκ, o Κύριoς Βoύδδας με τη συγκατάθεση τoυ Κυρίoυ τoυ Κόσμoυ μεταφέρει στη συναθροισμένη ανθρωπότητα ένα διπλό ρεύμα δύναμης που εκπoρεύεται απ’ τoν Σιωπηλό Παρατηρητή και συμπληρώνεται απ’ την πιο εστιασμένη ενέργεια τoυ Κυρίoυ τoυ Κόσμoυ.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Διαλογισμός – Υπηρεσία – Διάχυση του Φωτός και της Αγάπης

Το Φεστιβάλ του Wesak αναγνωρίζεται από όλους τους πνευματικά προσανατολισμένους ανθρώπους παντού στον κόσμο ως η κορυφαία Πνευματική Εορτή του έτους και εορτάζεται κάθε χρονιά στην Πανσέληνο του Ταύρου. Τη στιγμή της Πανσελήνου του Ταύρου οι πνευματικές ενέργειες που αποδεσμεύονται είναι τέτοιας δυναμικότητας οι οποίες μαζί με την συνειδητή προσπάθεια των ανθρώπων μπορούν ν’ αλλάξουν τις παγκόσμιες συνθήκες εγκαινιάζοντας την Νέα Εποχή’ μια εποχή ειρήνης, αδελφότητας και ενότητας πάνω στη Γη.

Αυτήν την ημέρα μέγιστης πνευματικής ευλογίας και εξαιρετικής ευκαιρίας για πνευματική ανάπτυξη ο Νέος Όμιλος Εξυπηρετητών του Κόσμου και όλοι οι άνθρωποι Καλής Θέλησης παντού στον πλανήτη ενώνονται υποκειμενικά και εργάζονται μέσω του διαλογισμού και της ομαδικής επίκλησης προσφέροντας υπηρεσία στην ανθρωπότητα και συμβάλλοντας στο ομαδικό έργο για την εξέλιξη της ανθρωπότητας και του πλανήτη.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνους, για τις Τρεις Μεγάλες Πνευματικές Εορτές καθώς και για το Φεστιβάλ του Wesak είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα και τα σχετικά άρθρα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul – Οι Τρεις Μεγάλες Πνευματικές Εορτές

Η Εορτή του Wesak – Το Κορυφαίο Πνευματικό Γεγονός του Έτους

Η Εορτή του Wesak – Ένα Ζωντανό Πνευματικό Γεγονός

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”