Ομάδα Αυτογνωσίας με τη Θεραπευτική Δύναμη της Ένωσης και του Ήχου

Ομάδα Αυτογνωσίας με τη Θεραπευτική Δύναμη της Ένωσης και του Ήχου

Ο ήχος της ψυχής σας προσκαλεί στην πρωτοποριακή Ομάδα Αυτογνωσίας που ξεκινάει την Πέμπτη, 03/10/19 στις 19:30 και θα συναντάται κάθε Πέμπτη 19:30-21:30 από 03/10/19 έως 25/06/20.

Αυτή η Ομάδα Αυτογνωσίας προσφέρει το ασφαλές θεραπευτικό πλαίσιο όπου ο άνθρωπος  μπορεί να “ακουμπήσει” τις προσωπικές προκλήσεις-τα θέματα που τον απασχολούν και να κάνει το εσωτερικό του ταξίδι αυτογνωσίας.

Το ζεύγος των θεραπευτών-συντονιστών προσφέρει μια καινοτόμος προσέγγιση -τη θεραπεία της ένωσης’ τη θεραπεία που ορίζει η νέα εποχή. Το ζεύγος των θεραπευτών εργάζεται μαζί-ταυτόχρονα με την ομάδα, λειτουργεί ως ένα και μαζί-ενωμένο γίνεται το υγιές πρότυπο.

Στην ομάδα αυτογνωσίας, οι θεραπευτές βοηθούν και υποστηρίζουν τον άνθρωπο ώστε να μπορέσει να έρθει σ’ επαφή και να εκφράσει καταπιεσμένα συναισθήματα, να κάνει συνειδητοποιήσεις, να ξεπεράσει τραυματικούς ρόλους, να έρθει πιο κοντά στον αληθινό του εαυτό για να καλυτερεύσει τη ζωή του, να ζήσει αρμονικά και ευτυχισμένα.

Επιπλέον οι θεραπευτικοί ήχοι από τις ηχογαβάθες και τα gong αγκαλιάζουν υποστηρικτικά τον άνθρωπο και τον βοηθούν να νοιώσει ηρεμία, εμπιστοσύνη και ασφάλεια για να κάνει το θεραπευτικό του ταξίδι.

Προϋπόθεση συμμετοχής: Ατομική συνεδρία-συνάντηση γνωριμίας

Δηλώσεις Συμμετοχής / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr