Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο των Ιχθύων 2023

Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο των Ιχθύων 2023

Online Ομαδικός Διαλογισμός για το Φεστιβάλ στην Πανσέληνο των Ιχθύων τη Δευτέρα 06/03/23 20:30-21:20.

Ιχθείς – Εδώ, στο τελικό στάδιο, οι Ιχθείς εκπροσωπούν τον θάνατο της προσωπικότητας και την αποδέσμευση της ψυχής απ’ την αιχμαλωσία και την επιστροφή της στο χρέος του παγκόσμιου Σωτήρα. Η μεγάλη επίτευξη περατώνεται και ο τελικός θάνατος συντελείται. “Ουκ έστιν θάλασσα έτι”, λέει το αρχαίο βιβλίο, που σημαίνει αναπόφευκτα τον “θάνατο των ιχθύων” και την αποδέσμευση της φυλακισμένης ζωής σε νέες μορφές ή νέους κύκλους θείας Περιπέτειας.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Διαλογισμός – Υπηρεσία – Διάχυση του Φωτός και της Αγάπης

Η εισροή των πνευματικών ενεργειών κατά την πανσέληνο καθιστά μία μεγάλης σπουδαιότητας ευκαιρία για ομαδικό διαλογισμό και υπηρεσία ώστε να μπορέσει να εγκαθιδρυθεί ένας νέος πολιτισμός και να επέλθει μια νέα εποχή αγάπης και ειρήνης στην ανθρωπότητα και τον πλανήτη.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σημασία και τη σπουδαιότητα των Διαλογισμών στις Πανσελήνουςείναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Διαλογισμοί στις Πανσελήνους – Μέγιστη Πνευματική Ευκαιρία για Υπηρεσία

Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, η συμμετοχή στον διαλογισμό – η κάθε συνεισφορά στο ομαδικό έργο είναι πολύτιμη και εκτιμάται θερμά.

Δηλώσεις Συμμετοχής: info@thesoundofthesoul.gr

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr

Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για τους μηνιαίους Διαλογισμούς στις Πανσελήνους καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες του ήχου της ψυχής: Νέα Εκπαιδευτικά Τμήματα, Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης & Εσωτερικής Διδασκαλίας και Ενδιαφέροντα Άρθρα Εσωτερισμού, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας επιλέγοντας το παρακάτω link!

Συντονιστείτε μαζί μας!

“Είθε το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη να αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη”