Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας - Πόνος: Ο Μεγάλος Δάσκαλος

Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας: “Πόνος – Ο Μεγάλος Δάσκαλος”

Ο ήχος της ψυχής διοργανώνει Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας με θέμα: “Πόνος: Ο Μεγάλος Δάσκαλος” την Κυριακή, 20/10/19 10:00-16:00.

Πόνος είναι εκείνος ο ανοδικός αγώνας μέσα από την ύλη που προσγειώνει τον άνθρωπο στα Πόδια του Λόγου’ […] πόνος είναι ο θρυμματισμός της μορφής και η προσέγγιση του εσώτερου πυρός’ […] πόνος είναι το ταξίδι στη μακρινή χώρα, που καταλήγει στο καλωσόρισμα στον Οίκο του Πατρός.

Θιβετανός Διδάσκαλος Djwal Khul

Κάθε κρίση – δυσκολία και κάθε πόνος είναι στην πραγματικότητα ευκαιρία για εξέλιξη. Η εσωτερική διδασκαλία μας αποκαλύπτει την αλήθεια ότι όλος ο πλανήτης και η ανθρωπότητα εξελίσσεται μέσα από τον πόνο… ότι πονάμε όταν δεν ακολουθούμε τη ροή της ζωής’ όταν δεν πορευόμαστε σύμφωνα με τους Συμπαντικούς Νόμους’ όταν δεν υπηρετούμε την αληθινή έννοια της Αγάπης…

Αλλά ο πόνος είναι ο δρόμος για να γνωρίσουμε την Αλήθεια’ είναι η πορεία για να φτάσουμε τη θεϊκότητα και ο μεγάλος δάσκαλος για όλους μας.

Αν ρίξουμε μια πιο προσεκτική εσωτερική ματιά θα αντιληφθούμε ότι αυτό που μας πονάει είναι οι προσκολλήσεις, οι αυταπάτες και οι αντιστάσεις μας’ είναι το ψεύτικο και το απατηλό. 

Ότι είναι αληθινό ποτέ δεν πονάει’ και στην πραγματικότητα είμαστε καθαρή συνειδητότητα -η ψυχή’ είμαστε φως’ θειότητα’ πνεύμα και αληθινή αγάπη’ αυτό είναι το αληθινό μας κομμάτι και αυτό ποτέ δεν πονάει, ποτέ δεν πεθαίνει.

Ο άνθρωπος που βλέπει τη ζωή σαν μια οργανική ενότητα αποδέχεται τον πόνο. Ο πόνος σού δημιουργεί την ανάγκη να αναζητήσεις την αλήθεια. Μην ανταγωνίζεσαι τον πόνο. Να νοιώθεις ευγνωμοσύνη προς τον πόνο σε κρατάει σε εγρήγορση, σε κρατάει ξύπνιο και σε προσκαλεί να βρεις τρόπο να τον ξεπεράσεις.

Bodhidharma

Μέσα από τα Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας του ήχου της ψυχής μπορούμε να προχωρήσουμε στην πορεία της αυτογνωσίας, της προσωπικής μας εξέλιξης και διεύρυνσης της συνείδησης.

Μέσα από τον πόνο ας μας αποκαλυφθεί η αλήθεια’ ας λιώσουν τα άκαμπτα κομμάτια μέσα μας’ ας μας σμιλέψει και ας μας λειάνει κάνοντάς μας πιο τρυφερούς και στοργικούς αποκαλύπτοντας ακόμα περισσότερο τη θεία ομορφιά μας και την αληθινή αγάπη μέσα μας. Ας μετουσιωθεί το κατώτερο σε ανώτερο και ας επιτρέψουμε στον πόνο να μας μεταμορφώσει.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει διαλογισμό με τους διαλογιστικούς ήχους και ομαδική ηχοθεραπεία με τις θεραπευτικές ηχογαβάθες και τα gong. Οι όμορφοι, διαλογιστικοί ήχοι μας προσφέρουν βαθιά χαλάρωση, γαλήνη, αναζωογόνηση και θεραπεία.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα:

Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Εσωτερικής Διδασκαλίας

Δηλώσεις Συμμετοχής / Περισσότερες Πληροφορίες: 210-8014324 / 6998014324 / 6937082131

Εναλλακτικά:

1. https://www.thesoundofthesoul.gr/contact

2. info@thesoundofthesoul.gr

3. https://www.facebook.com/thesoundofthesoulgr