Ο Χώρος μας

Ο ήχος της ψυχής δημιουργήθηκε μέσα από την ανάγκη έκφρασης του δημιουργικού σκοπού της ζωής μας’ την υπηρεσία για την ανθρωπότητα’ την ολοκληρωμένη θεραπεία του ανθρώπου.

 

Μετά από χρόνια αναζητήσεων, προσωπικής πορείας και θεραπείας -θεραπεύοντας πρώτα τους εαυτούς μας- ακολουθήσαμε το εσωτερικό μας κάλεσμα που μας οδηγούσε καθαρά στη θεραπευτική.

 

Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να θεραπευτούν’ ν’ απελευθερωθούν από τραύματα και αυταπάτες’ να ξεπεράσουν τους φόβους τους‘ να βρουν τον αληθινό τους εαυτό κάνοντας επαφή με τη δύναμη μέσα τους ώστε να μπορέσουν να μεταμορφώσουν τη ζωή τους σε μια ζωή δημιουργική, με πληρότητα και αληθινό νόημα.

 

Καθώς η χορτοφαγία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εξελικτική πορεία του ανθρώπου στον δρόμο της συνειδητότητας, θεωρούμε επίσης χρέος μας να δώσουμε και αυτήν τη διάσταση της αλήθειας στους θεραπευόμενους ώστε ν’ αγκαλιάσουν την χορτοφαγία ως την οδό της αβλάβειας, της αγάπης, της εξέλιξης και της αλήθειας.

 

Το όραμά μας είναι ένας καλύτερος κόσμος, ένας πιο εξελιγμένος κόσμος, ένας κόσμος που θα δονείται σε υψηλότερες συχνότητες, ένας κόσμος όπου θα κυριαρχεί η αγάπη, η ειρήνη και ο σεβασμός για τη ζωή.

 

Εργαζόμαστε γι’ αυτό το όραμα βοηθώντας όσο περισσότερο μπορούμε στην αφύπνιση των συνειδήσεων μέσω της θεραπείας, της αυτογνωσίας και της εσωτερικής διδασκαλίας.

 

Ο χώρος του ήχου της ψυχής έχει δημιουργηθεί με αγάπη και τρυφερότητα. Θέλουμε να προσφέρουμε στους ανθρώπους ηρεμία, αρμονία, θεραπευτικές δονήσεις, μια ζεστή αγκαλιά όπου ο καθένας σας θα νοιώσει την απαραίτητη ασφάλεια για να κάνει το δικό του ταξίδι αυτογνωσίας και αφύπνισης, όπου θα μπορέσει να ανθίσει και να ακτινοβολήσει το φως του.

 

Ο χώρος μας επιδιώκουμε να γίνει μια εστία φωτός που θα λειτουργήσει ως φάρος για τους αναζητητές. Σ ’αυτόν τον δρόμο της αναζήτησης και της εξέλιξης που όλοι πορευόμαστε, είμαστε δίπλα σας.

 

Υπάρχουν όλες οι βοήθειες!

 

Σας περιμένουμε!