Ο Χώρος μας

Ο ήχος της ψυχής δημιουργήθηκε μέσα από την ανάγκη έκφρασης του δημιουργικού σκοπού της ζωής μας’ την υπηρεσία για την ανθρωπότητα’ την ολοκληρωμένη θεραπεία του ανθρώπου.

 

Μετά από χρόνια αναζητήσεων, προσωπικής πορείας και θεραπείας -θεραπεύοντας πρώτα τους εαυτούς μας- ακολουθήσαμε το εσωτερικό μας κάλεσμα που μας οδηγούσε καθαρά στη θεραπευτική.

 

Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να καλυτερεύσουν τη ζωή τους’ να ζήσουν αληθινά και ευτυχισμένα.

 

Βοηθάμε τους ανθρώπους να θεραπευτούν’ να απελευθερωθούν από τραύματα και αυταπάτες’ να ξεπεράσουν τους φόβους τους‘ να βρουν τον αληθινό τους εαυτό κάνοντας επαφή με τη δύναμη μέσα τους ώστε να μπορέσουν να μεταμορφώσουν τη ζωή τους σε μια ζωή δημιουργική, με πληρότητα και αληθινό νόημα.

 

Το όραμά μας είναι ένας καλύτερος, πιο εξελιγμένος κόσμος που θα δονείται σε υψηλότερες συχνότητες’ ένας κόσμος που θα εκφράζεται μέσα από την ενότητα και την αγάπη.

 

Εργαζόμαστε γι’ αυτό το όραμα βοηθώντας όσο περισσότερο μπορούμε στην αφύπνιση των συνειδήσεων μέσω της θεραπείας, της αυτογνωσίας και της εσωτερικής διδασκαλίας.

 

Ο χώρος του ήχου της ψυχής έχει δημιουργηθεί με αγάπη και τρυφερότητα. Προσφέρουμε στους ανθρώπους έναν φιλόξενο, διαλογιστικό χώρο με ηρεμία, αρμονία και θεραπευτικές δονήσεις’ μια ζεστή αγκαλιά όπου ο καθένας θα νοιώσει την απαραίτητη ασφάλεια και εμπιστοσύνη για να κάνει το δικό του εσωτερικό ταξίδι αυτογνωσίας και αφύπνισης’ όπου θα μπορέσει να “ανθίσει” και να ακτινοβολήσει το φως του.

 

Ο χώρος μας απευθύνεται σ’ όλους όσους αναζητούν να θεραπευτούν, να  αφυπνιστούν και να εξελιχθούν πνευματικά, να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους, να ζήσουν αληθινά και δημιουργικά.

 

Σκοπός μας είναι ο ήχος της ψυχής να γίνει μια εστία φωτός που θα λειτουργήσει ως φάρος για τους αναζητητές. Σ ’αυτόν τον δρόμο της αναζήτησης και της εξέλιξης που όλοι πορευόμαστε, είμαστε δίπλα σας.

 

Υπάρχουν όλες οι βοήθειες!

 

Σας περιμένουμε!