Ολιστικές – Ενεργειακές Θεραπείες

Στις μέρες μας είναι πλέον ευρέως γνωστό και αποδεκτό ότι ο άνθρωπος είναι ζωντανός χάρη στην ενέργεια’ ότι ο άνθρωπος είναι ενέργεια. Ένα ενεργειακό πεδίο τον περιβάλλει και διαπερνά όλο του το σώμα. Πέρα από το φυσικό του σώμα, ο άνθρωπος περιβάλλεται από ένα ενεργειακό πεδίο, ένα αιθερικό –αόρατο- σώμα, το “καλούπι” βάσει του οποίου μορφοποιείται το φυσικό’ ένα ενεργειακό σώμα από χρώματα, δόνηση και φως που περιλαμβάνει όλες τις λεπτοφυείς πληροφορίες για τη σωματική, συναισθηματική και νοητική του κατάσταση. Το πεδίο αυτό αναφέρεται με διάφορα ονόματα όπως αιθερικό (διπλό) σώμα, ζωτικό σώμα, βιοενεργειακό σώμα ή πεδίο, πεδίο “L” (Life).

Η ύπαρξη αυτού του ενεργειακού πεδίου είναι γνωστή από αρχαίων χρόνων, αποτελεί μέρος της Αιώνιας Σοφίας και τη βάση όλων των ενεργειακών θεραπειών. Στις μέρες μας η ύπαρξη του -αλλά και η σημασία του- έχει πλέον αρχίσει να αναγνωρίζεται από την ακαδημαϊκή κοινότητα και την ιατρική επιστήμη. Το ενεργειακό αυτό πεδίο αποτελείται από επτά κύρια εστιακά σημεία που ονομάζονται ενεργειακά κέντρα ή chakras καθώς και από άλλα μικρότερα αλλά και από κανάλια ενέργειας (nantis) που όλα μαζί αποτελούν ένα δίκτυο μέσα από το οποίο κυκλοφορεί και διανέμεται η ζωτική ενέργεια στο σώμα.

Κάθε ένα από τα επτά ενεργειακά κέντρα διανέμει την ενέργεια και ζωογονεί τους αντίστοιχους ενδοκρινείς αδένες, τα συστήματα και τα όργανα του ανθρώπινου σώματος. Πρόκειται για ένα πολύπλοκο και πολύ εκτεταμένο αιθερικό δίκτυο ενεργειών κάτω ακριβώς από το νευρικό σύστημα που διαπερνά το φυσικό σώμα. Τα ενεργειακά κέντρα αποτελούν τα αισθητήρια όργανα του αιθερικού σώματος, μέσω των οποίων, το φυσικό σώμα “εισπνέει” τη ζωτική ενέργεια. Τα chakras ανοίγουν και κλείνουν σαν λουλούδια, σαν λωτοί. Όταν τα ενεργειακά αυτά κέντρα βρίσκονται σε ισορροπία, ο άνθρωπος είναι υγιής σωματικά και ψυχικά, είναι δημιουργικός και ευτυχισμένος. Σε αντίθετη περίπτωση –όταν δυσλειτουργούν, όταν η ενέργεια μπλοκάρεται- ο άνθρωπος νοσεί.

Στα αρχαία ελληνικά, ο όρος θεραπεία σημαίνει υπηρεσία, φροντίδα, περιποίηση, καλλιέργεια. Κατά τους Αρχαίους Έλληνες, η θεραπεία είχε την έννοια της αποκατάστασης της διαταραγμένης αρμονίας του σώματος και της ψυχής.

Οι ενεργειακές θεραπείες αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο ως “όλον” που περιλαμβάνει όλη του την υπόσταση ως “ένα σώμα” -φυσικό/αιθερικό, συναίσθημα, νου, ψυχή και πνεύμα. Στη βάση τους λειτουργούν με την εξισορρόπηση και την ευθυγράμμιση όλων των σωμάτων.  Είναι ήπιες, ολιστικές και μη παρεμβατικές’ λειτουργούν βαθιά, αποτελεσματικά με σεβασμό για τον άνθρωπο και  εφαρμόζονται σε μεγάλο εύρος -συμπεριλαμβανομένων των ψυχοσωματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος.

Είναι απαραίτητο ο ενεργειακός θεραπευτής να έχει κάνει τη δική του πορεία αυτογνωσίας και εξέλιξης’ να έχει εξαγνίσει τα ενεργειακά του σώματα -φυσικό/αιθερικό, συναισθηματικό, νοητικό- προκειμένου να είναι ένα καθαρότερο κανάλι για τη Συμπαντική Ενέργεια που έλκει και ακτινοβολεί στον άνθρωπο κατά τη θεραπεία.

Η Συμπαντική Ενέργεια “αγκαλιάζει” τον άνθρωπο και τον βοηθά να κάνει επαφή με την εσωτερική του καθοδήγηση, με τον θεραπευτή μέσα του -την ψυχή ώστε να θεραπευτεί και να ζήσει μια δημιουργική και ευτυχισμένη ζωή.

Ολιστικές – Ενεργειακές Θεραπείες

Ο ήχος της ψυχής προσφέρει υπηρεσίες για προσωπική ανάπτυξη, αυτογνωσία, πνευματική αφύπνιση και ολοκληρωμένη θεραπεία με την ψυχοθεραπεία, τις ενεργειακές θεραπείες, την εκπαίδευση και την εσωτερική διδασκαλία

Ο ήχος της ψυχής -στις σημερινές έκτακτες συνθήκες του νέου lockdown- συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά -σύμφωνα με την κυβερνητική απόφαση- παρέχοντας Υπηρεσίες Υγείας ακολουθώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής όπως ορίζονται από το Υπουργείο Υγείας και οι υπηρεσίες μας προσφέρονται με ασφάλεια στον χώρο μας -δια ζώσης- καθώς και online.
Προχωράμε με τη ροή της ζωής συνεχίζοντας την εξελικτική μας πορεία’ την προσωπική ανάπτυξη, την πνευματική αφύπνιση και τη θεραπεία!

ok
X