Ομάδες Προσωπικής Ανάπτυξης και Θεραπείας

Διαλογισμός - Αυτογνωσία - Θεραπεία

Ομάδες Διαλογισμού και Εσωτερικής Διδασκαλίας
Ομάδες Διαλογισμού και Εσωτερικής Διδασκαλίας
Διαλογισμός - Πνευματική Αφύπνιση - Θεραπεία

Ο αληθινός διαλογισμός -μέσω της ρυθμικής επανάληψης και της συνέπειας- οδηγεί στη γνώση της ψυχής και τη φώτιση. Η ομάδα –μέσα στη διαλογιστική ατμόσφαιρα των ήχων- εμβαθύνει σταδιακά στον αποκρυφιστικό διαλογισμό της Raja Yoga και μαζί με την απαραίτητη γνώση και κατανόηση της εσωτερικής διδασκαλίας ο άνθρωπος μπορεί να προχωρήσει στον δρόμο της προσωπικής ανάπτυξης, της πνευματικής αφύπνισης και της διεύρυνσης της συνείδησης.

Ομάδες Αυτογνωσίας
ΨυχοΘεραπεία – Ενότητα - Αυτογνωσία

Στο ασφαλές ψυχοθεραπευτικό, υποστηρικτικό πλαίσιο της ομάδας, το ζεύγος των συντονιστών -με τη θεραπευτική δύναμη της ένωσης και του ήχου- στηρίζει και  βοηθάει ουσιαστικά τον άνθρωπο να εμπιστευθεί και να “ακουμπήσει” τα βαθιά θέματα που τον απασχολούν στην ομάδα προκειμένου να κάνει το εσωτερικό του ταξίδι αυτογνωσίας, να θεραπευτεί και να βρει τον αληθινό του εαυτό.

Ομάδες Αυτογνωσίας
Ομάδες Αυτογνωσίας
Ομάδες Αυτογνωσίας
ΨυχοΘεραπεία – Ενότητα - Αυτογνωσία

Στο ασφαλές ψυχοθεραπευτικό, υποστηρικτικό πλαίσιο της ομάδας, το ζεύγος των συντονιστών -με τη θεραπευτική δύναμη της ένωσης και του ήχου- στηρίζει και  βοηθάει ουσιαστικά τον άνθρωπο να εμπιστευθεί και να “ακουμπήσει” τα βαθιά θέματα που τον απασχολούν προκειμένου να κάνει το εσωτερικό του ταξίδι αυτογνωσίας, να θεραπευτεί και να βρει τον αληθινό του εαυτό.

Ομάδες Θεραπευτικής – Ηχοθεραπεία σε Ομάδα
Ομάδες Θεραπευτικής
Ήχος – Αρμονία – Διαλογισμός - ΨυχοΘεραπεία

Οι όμορφοι, χαλαρωτικοί και διαλογιστικοί ήχοι από τις θεραπευτικές ηχογαβάθες και τα gong, τα ταξίδια φαντασίας με τους ήχους και η μουσική “αγκαλιάζουν” θεραπευτικά την ομάδα. Στο ασφαλές θεραπευτικό πλαίσιο της ομάδας με τη στήριξη των θεραπευτών ο άνθρωπος αφήνεται στο δικό του διαλογιστικό, βαθιά θεραπευτικό ταξίδι…

Ο ήχος της ψυχής προσφέρει υπηρεσίες για προσωπική ανάπτυξη, αυτογνωσία, πνευματική αφύπνιση και ολοκληρωμένη θεραπεία με την ψυχοθεραπεία, τις ενεργειακές θεραπείες, την εκπαίδευση και την εσωτερική διδασκαλία

Ο ήχος της ψυχής -στις σημερινές έκτακτες συνθήκες του νέου lockdown- συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά -σύμφωνα με την κυβερνητική απόφαση- παρέχοντας Υπηρεσίες Υγείας ακολουθώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής όπως ορίζονται από το Υπουργείο Υγείας και οι υπηρεσίες μας προσφέρονται με ασφάλεια στον χώρο μας -δια ζώσης- καθώς και online.
Προχωράμε με τη ροή της ζωής συνεχίζοντας την εξελικτική μας πορεία’ την προσωπική ανάπτυξη, την πνευματική αφύπνιση και τη θεραπεία!

ok
X