Μυήσεις Usui Reiki Εσωτέρας

Η λέξη Reiki στα ιαπωνικά σημαίνει Συμπαντική Ζωτική Ενέργεια και περιγράφει την άπειρη και ανεξάντλητη ενέργεια που αποτελεί την ουσία των πάντων και διατηρεί τη ζωή στο σύμπαν.

Ο άνθρωπος είναι ενέργεια’ ένα κανάλι ενέργειας’ είναι συνδεδεμένος με τη Συμπαντική Ζωτική Ενέργεια, είναι συνδεδεμένος με το Reiki’ φέρει μέσα του τον εσώτερο θεραπευτή. Όταν γεννιέται, είναι πιο κοντά στο εσωτερικό του φως, είναι πιο κοντά στο Reiki

Μεγαλώνοντας όμως, φορτώνεται –ακόμα περισσότερο- με τραυματικά βιώματα, καταπιεσμένα συναισθήματα και αρνητικές σκέψεις’ απομακρύνεται από το εσωτερικό του φως, τον αληθινό του εαυτό και αυτή η σύνδεση –η έμφυτη σύνδεση- “ξεχνιέται”. Τα καταπιεσμένα συναισθήματα και οι αρνητικές σκέψεις προσκολλώνται στο ενεργειακό πεδίο του ανθρώπου,  παρεμποδίζοντας έτσι την ελεύθερη ροή της ενέργειας και ο άνθρωπος χάνει αυτήν την έμφυτη ικανότητα της αυτοθεραπείας του.

Οι συντονισμοί του Reiki “ανοίγουν” αυτό το κανάλι, επιτρέπουν στην ενέργεια να ρέει πιο ελεύθερα, επανασυντονίζουν τον άνθρωπο με το φως του, με τον πυρήνα του και με την ξεχασμένη του ικανότητα να θεραπεύει…

Στα σεμινάρια – μυήσεις του Usui Reiki Εσωτέρας ο μαθητής λαμβάνει τους συντονισμούς και τη διδασκαλία και μαθαίνει να εφαρμόζει πρακτικά τη θεραπεία του Reiki Εσωτέρας σύμφωνα με το πρωτόκολλο θεραπείας, τους  κανόνες και νόμους της Εσωτέρας Θεραπευτικής όπως ορίζονται στην Εσωτερική Διδασκαλία του Θιβετανού Διδασκάλου Djwal Khul.

Η μύηση δίνεται από τον δάσκαλο στον μαθητή κατά τη διάρκεια ενός τελετουργικού. Κατά τον συντονισμό, ο μαθητής εναρμονίζεται με τη Συμπαντική Ζωτική Ενέργεια μέσω του δασκάλου ο οποίος λειτουργεί ως μετασχηματιστής ενέργειας, διοχετεύοντας την ενέργεια από την Πηγή στον άνθρωπο. Η ενέργεια ρέει στον μαθητή μέσω του Κέντρου Κεφαλής και του Κέντρου Καρδιάς στο Κέντρο Ajna και στη συνέχεια στις παλάμες του. Με την ολοκλήρωση του συντονισμού, ο άνθρωπος μπορεί να ακτινοβολεί την ενέργεια μέσω των χεριών του.

Κατά τη διάρκεια του συντονισμού, ο άνθρωπος βιώνει βαθιά μέσα του μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Έρχεται σ’ επαφή με το μεγαλείο της Ύπαρξης, την Ανώτερη Σοφία’ έρχεται πιο κοντά με τον πυρήνα του, με τον πραγματικό εαυτό του. Η τελετουργία αυτή της μύησης είναι τόσο για τον μαθητή όσο και για τον δάσκαλο, μια μοναδική, ιερή και βαθιά μυστικιστική εμπειρία.

Το Reiki είναι ένα τρόπος να συνδεθεί ο άνθρωπος με την Πηγή όλων των θεραπειών, την ενέργεια της Αγάπης και να δώσει αυτό το δώρο του Reiki, το δώρο των “θεραπευτικών χεριών” στον εαυτό του και τους άλλους. Είναι δρόμος προς την αυτογνωσία και το Φως.

Ο άνθρωπος παίρνοντας μια μύηση δε γίνεται θεραπευτής –με την ουσιαστική έννοια του όρου- αλλά ούτε δάσκαλος. Το θεραπευτικό έργο έχει μεγάλη ευθύνη. Η πορεία προς το Φως είναι μακρά, μοναχική’ απαιτεί τον προσωπικό μόχθο για τον εξαγνισμό των κατώτερων φορέων και την αφύπνιση της συνείδησης.

Σεμινάρια – Μυήσεις Usui Reiki Εσωτέρας

Tα Σεμινάρια – Μυήσεις Reiki Εσωτέρας δίνονται στους θεραπευόμενους – μαθητές που εργάζονται ψυχοθεραπευτικά στον ήχο της ψυχής και ενδιαφέρονται να προχωρήσουν ακόμα περισσότερο στον δρόμο της αυτογνωσίας και της προσωπικής τους εξέλιξης.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα σεμινάρια αυτά είναι ο ενδιαφερόμενος να ξεκινήσει να εργάζεται ψυχοθεραπευτικά με ατομικές συνεδρίες Ενεργειακής Εσωτέρας ΨυχοΘεραπευτικής.

Επιπλέον, η συμμετοχή στα Σεμινάρια – Μυήσεις Reiki Εσωτέρας 2ου Βαθμού και άνω, προϋποθέτει πολύχρονη ψυχοθεραπευτική εργασία στον ήχο της ψυχής καθώς και την παρακολούθηση των τμημάτων εκπαίδευσης Εσωτερικής Διδασκαλίας.

Ο ήχος της ψυχής προσφέρει υπηρεσίες για προσωπική ανάπτυξη, αυτογνωσία, πνευματική αφύπνιση και ολοκληρωμένη θεραπεία με την ψυχοθεραπεία, τις ενεργειακές θεραπείες, την εκπαίδευση και την εσωτερική διδασκαλία

Ο ήχος της ψυχής -στις σημερινές έκτακτες συνθήκες του νέου lockdown- συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά -σύμφωνα με την κυβερνητική απόφαση- παρέχοντας Υπηρεσίες Υγείας ακολουθώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής όπως ορίζονται από το Υπουργείο Υγείας και οι υπηρεσίες μας προσφέρονται με ασφάλεια στον χώρο μας -δια ζώσης- καθώς και online.
Προχωράμε με τη ροή της ζωής συνεχίζοντας την εξελικτική μας πορεία’ την προσωπική ανάπτυξη, την πνευματική αφύπνιση και τη θεραπεία!

ok
X